Nieuw bij Engelen-Heere: LEASING! 18, 24, 36, 48 of 60 maanden

FrymasterFRYMASTER

Frymaster is reeds meer dan 75 jaar de fabrikant van professionele friteuses. Deze Amerikaanse producent staat garant voor hoogtechnologische friteuses waarbij ze steeds op zoek gaan naar vernieuwingen waarbij het verminderen van verbruikskosten top prioriteit is.

Kwaliteit, energie effecientie, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van Frymaster.
Ze beschikken over een uitgebreid gamma friteuse, gas – elektrisch – split - full pot - met of zonder computer / mandjeslift, alsook filtersystemen en pastakokers.

www.frymaster.com

 

 

 

AntunesROUND UP

Roundup Food Equipment is één van de marktleiders in tooguitrusting die gebruikt wordt in de restaurants. Ze zijn zeer sterk vertegenwoordigd in de fast food sector. Het gamma omvat toasters, steamers, warmhoudvitrines.

www.ajanantunes.com

 

 

 

TrueTRUE

Deze Amerikaanse fabrikant, met 60 jaar ervaring, is de nr 1 op vlak van koelapparatuur. Ze produceren meer dan 400 toestellen waaronder pizza preparatietafels, vrieskasten, saladieres, roll ins, roll through, … Hun materiaal is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Nieuwe garantie voorwaarden : 5 jaar garantie op alles.

www.truemfg.com

 

 

 

 

UnisUNISCOOL

Is een vooraanstaande Tsjechische firma. Zij hebben een heel breed assortiment warmhoudvitrines.

www.uniscool.cz

 

 

 

MorettiMORETTI

Is een fabrikant in elektrische pizzadekovens speciaal voor de traditionele pizzeria. Zij beschikken over een groot assortiment ovens zowel enkele als dubbele ovens.

www.morettiforni.com

 

 

 

PolyPOLY

Is een fabrikant die al meer dan 25 jaar koel- en vriescellen produceert.Met het POLY-systeem worden koel- en vriescellen in elke maat opgebouwd. De cellen worden samengesteld uit afzonderlijke tussenpanelen en doorlopende hoekpanelen. Dat maakt het POLY-systeem tot een zeer flexibel maat systeem.

www.polysystems.nl

 

 

 

XLTXLT

XLT is gestart met de productie van de rolbandovens in 1980, voornamelijk gericht op grote ketens. Tot hun klanten wereldwijd behoren oa Domino’s, Pizza Hut en andere grote pizzaketens. De XLT ovens zijn stiller, energiezuiniger en sterker dan concurrenrende merken. Elke oven werd minstens gedurende 4u getest voor het de fabriek verlaat. De ovens zijn leverbaar in gas en elektrische uitvoering.
Nieuwe garantievoorwaarden : 5 jaar op alle onderdelen, 2 jaar op arbeidsloon.

www.xltovens.com

 

 

ManitowocManitowoc

De manitowoc ijsblokjesmachine zijn de nummer 1 in de wereld. In de USA, het “ijsland” bij uitstek, heeft manitowoc 42% van de markt in handen. De laatste modellen maken minder lawaai , zijn energiezuinig en met meer verfijnde techniek. De toestellen zijn beschikbaar met een capaciteit van 75 tot 1500kg.

www.manitowocice.com

 

 

 

EurowashEurowash

Eurowash behoort tot de Eurotec groep, een van de belangrijkste fabrikanten van vaatwasmachines in de wereld, welke tijdens de eerste veertig jaar van zijn bestaan meer dan 800.000 vaatwasmachines fabriceerde en zodoende een ongeëvenaarde ervaring en expertise opgebouwd heeft.
Eurotec investeert in onderzoek naar vernieuwende oplossingen die de eindgebruiker van onze toestellen concrete voordelen garanderen en beschikt over meerdere gespecialiseerde fabrieken die tot ’s werelds meest moderne beschouwd kunnen worden.

www.eurowash.eurotecgroup.com

 

 


taylorfreezerlogo

Taylor

Taylor Amerika staat bekend om haar ijs-, milkshake- ,productiemachines en clamshell grills van uitstekende kwaliteit. Bij aankoop van een Taylor machine kiest u voor de beste apparatuur die momenteel op de markt beschikbaar is. Taylor fabriceert de meest geavanceerde machines waarvan de technologie steeds up-to-date is. Taylor ijsmachines zijn universeel en voorzien van een ISO 9001 certificaat. Door het ‘Taylor Quality Control’ systeem wordt de dikte van het ijs aangepast, zodat de kwaliteit van het ijs steeds gegarandeerd wordt. De machine slaat automatisch af wanneer het ijs zijn gewenste stevigheid heeft bereikt. Met de Taylor machines behoort het dagelijks schoonmaakprobleem definitief tot het verleden. Alsook de grills zijn zeer eenvoudig in gebruik. Wat heel belangrijk is, de kern temperatuur wordt zeer goed behouden waardoor kans op salmonella uitgesloten is.

www.taylor-company.com

 

 

BKIBKI

Deze Amerikaanse fabrikant heeft een zeer uitgebreid gamma, met oa warmhoudvitrines, kippenspitten en hogedrukfriteuses. Ze zijn wereldwijd bekend om hun gedrevenheid om de foodservice industrie te voorzien van top materiaal. Hun ontwerp en productie afdeling werken reeds 50 jaar hand in hand en zijn continu op zoek naar het verbeteren van de kwaliteit om te voldoen aan de eisen van de klant.

www.bkideas.com

 

 

 

                                                                          dean logo

                                                                                                                                                                                        DEAN    

Dean is het zusterbedrijf van Frymaster met budgetvriendelijke toestellen van hoge kwaliteit.

www.frymaster.com                                                

 

     logo coreco                                                                    

CORECO                                                                                                                                                                                        

Coreco is een Spaans bedrijf dat commercieel aanwezig is in 5 continenten. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van koel- en vriesapparatuur, deze zijn uitermate geschikt voor horeca en grootkeuken toepassingen.

www.coreco.es                                               

 

     cnix logo                                                                    

CNIX                                                                                                                                                                                        

Cnix is een bedrijf gevestigd in Shanghai. Ze zijn gespecialiseerd in bakapparatuur. Bij ons kan u terecht voor de aankoop van uw hogedrukfriteuse. Frituren onder hoge druk biedt niet enkel een betere smaak maar is ook snelle manier voor het bakken van kip. Door te frituren onder hoge druk, wordt overtollige olie verwijderd. Zo maakt u een gezond en lekkerder eindproduct.

www.cnixchina.com                                              

 

mareno 1

MARENO                                                                                                                                                                                        

Mareno apparatuur is ontworpen om levenslang mee te gaan. Onze leverancier zorgt er voor steeds te kunnen voldoen aan de eisen van de klant
om koken zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Mareno ontwikkeld zich voortdurend en kan zo nieuwe oplossingen en technologieën aanbieden.
 

www.mareno.it                                             

 

logo mainho transparent

MAINHO                                                                                                                                                                                        

Mainho heeft reeds 30 jaar ervaring in grootkeukenapparatuur. Het is een Spaanse leverancier. Ze zijn gespecialiseerd in bakplaten en lavagrills.
De lavagrills worden gebruikt voor onder anderen de bekende côte à l'os.

www.mainho.com                                         

 

hamiltonbeach

HAMILTON BEACH                                                                                                                                                                                     

Hamilton Beach heeft een ruim aanbod aan kleine elektrische apparaten. Denk onder anderen aan blenders, mixers, ijsmachines, ...
Ze zijn wereldwijd bekend en bieden een uitmuntende kwaliteit.

www.hamiltonbeach.com                                        

 


Logo 1

TECNOEKA                                                                                                                                                                                     

Sinds 1978 produceert Tecnoeka professionele kookapparatuur. Eka biedt u een ruim aanbod aan ovens, combisteamers,... 100% made in Italy.

www.tecnoeka.com                                         

 

igf fornitalia 210x220

IGF                                                                                                                                                                                     

IGF-machines zijn de meest geavanceerde op de markt. Met meer dan 30 jaar ervaring in deegmixers, -mengers,... bent u voor de aankoop van uw machine
aan het juiste adres.

www.igffornitalia.com